ADVERTISEMENT

Du har ingen produkter i handlekurven.

Personvernregler

Formålet med denne personvernpolitikken er å informere brukere om behandling av personopplysninger samlet inn via www.inthemixstyle.com, i samsvar med personopplysningsloven.

DATAMASKINFORMASJON.
Elektroniske prosesser som tillater brukere å registrere generelle aktiviteter og atferd innenfor et nettsted, men tillater ikke deres personlige identifikasjon. Eksempler på dette er: antall besøkende på nettet, tidspunkt for oppføring, mest sett sider, antall sidevisninger.

Bruk av informasjon
Personlige data samlet inn via www.inthemixstyle.com vil bli lagret bare for den tiden som er nødvendig for å sikre levering av tjenesten eller overholdelse av formålet de ble samlet inn.

Bruk for statistiske formål.
Dataene som samles inn via nettstedet, kan beholdes og behandles for statistiske formål, forutsatt at det er umulig å identifisere eierne.

KOMMUNIKASJON TIL TREDJEPARTER AV DATA:

Det er ikke nødvendig samtykke fra innehaveren til overføring av statistiske data der det ikke er mulig å identifisere innehaverne.

Disse dataene vil ikke bli formidlet til tredjeparter, med mindre:
Slik kommunikasjon er nødvendig for å levere tjenesten som er forespurt, og forutsatt at tredjepart oppfyller de nødvendige garantiene for databeskyttelse.

Det er statistiske, aggregerte og anonyme data hvor direkte eller indirekte identifikasjon av innehaverne av dataene ikke er mulig.

Det utføres i samsvar med et lovlig mandat eller et rettslig krav eller i tilfeller hvor det er nødvendig å garantere nasjonal sikkerhet eller allmennhetens interesse.

BRUKERETTIGHETER:

Har tilgang til dataene knyttet til person, opprinnelse og mottaker, formålet med lagring og identifikasjon av personer eller organer som deres data har blitt overført til;

Be om å endre dine personlige data når de ikke er korrekte eller ikke oppdateres.

Be om eliminering eller kansellering av dataene levert når det er ønskelig, så lenge de ikke lenger er nødvendige eller relevante for det formål de ble samlet eller registrert for.

For å utøve sine rettigheter kan brukeren kontakte info@inthemixstyle.com som tydelig viser deres forespørsel.

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.